Συνελήφθη προπονητής του τένις για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών του


Στη σύλληψη 34χρονου προπονητή τένις προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας: «Συνελήφθη με ένταλμα την 5-11-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα». 

Κατά πληροφορίες, αναμένεται να βγουν σε δεύτερο χρόνο και τα στοιχεία του μετά από εισαγγελική διάταξη.

Ο προπονητής κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά δύο αθλήτριές του, ηλικίας 13 ετών, γεγονός που έγινε γνωστό όταν οι κοπέλες εκμυστηρεύτηκαν στους γονείς τους τι είχε συμβεί, αποκαλύπτοντας ότι το ίδιο πρόσωπο φέρεται να είχε πράξει το ίδιο και με άλλες συναθλήτριές τους.

Οι γονείς των δύο κοριτσιών αμέσως επισκέφτηκαν τη ΓΑΔΑ και το Τμήμα Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και κατέθεσαν μήνυση εναντίον του προπονητή, ο οποίος και συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο, που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια. 




Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.