Διαψεύδει το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΓΩΝΗ για τις εφημερίες


Διευκρινίσεις αναφορικά με τις δηλώσεις της προέδρου της ΕΙΝΑΠ Ματίνας Παγώνη, ως προς την κατάσταση που επικράτησε στο «Γ. Γεννηματάς» κατά τις εφημερίες 7 και 8 Νοεμβρίου, δίνει το νοσοκομείο, διαψεύδοντας παράλληλα ότι δανείστηκε ράντζα από το «Σωτηρία».

«Το σύνολο των εισαγωγών Covid - non Covid περιστατικών παρουσιάζει σταθερότητα, συγκριτικά με την προηγούμενη ημερομηνία εφημέρευσης, ενώ ειδικά τα περιστατικά Covid εμφανίζονται μειωμένα (16, έναντι 25 στις 30/10/2021)», αναφέρεται σε ανακοίνωση του «Γ. Γεννηματάς».  

Σχετικά με τις επικουρικές κλίνες, «στη χθεσινή εφημερία αναπτύχθηκαν 24 (35 στην εφημερία της 30ής Οκτωβρίου). Με την έκδοση εξιτηρίων, οι ασθενείς θα προωθηθούν σταδιακά στους θαλάμους των κλινικών του νοσοκομείου».

Η κυρία Παγώνη είχε δηλώσει ότι η χθεσινή νύχτα στο νοσοκομείο ήταν «πάρα πολύ δύσκολη», ήταν «η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου. Πήραμε ράντζα δανεικά από το "Σωτηρία"», κάτι όμως που διαψεύδει το «Γ. Γεννηματάς», επισημαίνοντας ότι «στο νοσοκομείο δεν υπήρξε ανάγκη και δεν πραγματοποιήθηκε καμία ενίσχυση σε υλικό (επικουρικές κλίνες κ.λπ.), από το ΓΝΝΘ "Σωτηρία" ή από άλλη Μονάδα Υγείας»!

Το «Γ. Γεννηματάς» δίνει επίσης, και στοιχεία εφημεριών του νοσοκομείου:

Κατά την τρέχουσα εφημερία 7 Νοεμβρίου προσήλθαν στο νοσοκομείο 981 περιστατικά, εκ των οποίων 950 non Covid, ένα ύποπτο κρούσμα Covid-19 και 30 επιβεβαιωμένα κρούσματα. Έγιναν 197 εισαγωγές, εκ των οποίων 180 non Covid, ένα ύποπτο κρούσμα Covid και 16 επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19.

Στην εφημερία 3 Νοεμβρίου προσήλθαν στο νοσοκομείο 915 περιστατικά, εκ των οποίων 890 non Covid, τρία ύποπτα κρούσματα Covid-19 και 22 επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19. Έγιναν 200 εισαγωγές, εκ των οποίων 180 non Covid, τρία ύποπτα κρούσματα Covid και 17 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Στην εφημερία 30 Οκτωβρίου προσήλθαν 1.142 περιστατικά, εκ των οποίων 1.108 non Covid, ένα ύποπτο κρούσμα Covid-19 και 33 επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19. Έγιναν 191 εισαγωγές, εκ των οποίων 165 non Covid, ένα ύποπτο κρούσμα Covid και 25 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΓΩΝΗ, ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ''ΣΩΤΗΡΕΣ'' ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ;;;; 
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΗΘΗΚΑΝ ΑΛΟΓΙΣΤΑ ΣΕ ΟΙΚΕΙΟΥΣ...
ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΡΑΝΤΖΑ;;; 


ΤΟΥ ΡΑΝΤΖΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ!!!
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.