Διεγράφη ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας (VIDEO)


Διαγράφηκε πριν από λίγο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, μετά τα απαράδεκτα σχόλια του για τους κομμουνιστές που προκάλεσαν την οργή του Νίκου Δένδια.

«Δεν βρισκόμαστε εδώ για να επιστρέψουμε στο κακό παρελθόν της χώρας μας, αλλά να συζητήσουμε την επιβίωση της πατρίδας στο μέλλον. Δεν γνωρίζω ποιος παρέστη στο Βίτσι, ο πατέρας μου ήταν εκεί! Εγώ λέω ότι σήμερα οποιαδήποτε προσπάθεια προβολής στη σύγχρονη πολιτική ζωή των οδυνηρών στιγμών της χώρας στο παρελθόν για την αποκόμιση κομματικού οφέλους είναι απαράδεκτη», είπε ο κ. Δένδιας, σε έντονο ύφος και πρόσθεσε:

«Και η συμπαράταξη με τον Κασιδιάρη είναι απαράδεκτη. Και διαχρονικά, η κατάθεση στεφάνου με τη Χρυσή Αυγή είναι επίσης απαράδεκτη, και είναι ώρα να σοβαρευτούμε αυτή την ώρα, που η χώρα αντιμετωπίζει εθνική απειλή. Και όσο εκπροσωπώ εγώ την κυβέρνηση, εδώ δεν θα ξαναγίνει ανεκτή στην αίθουσα αυτή τέτοια προσπάθεια, για να είμαστε συνεννοημένοι όλοι».

Νωρίτερα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε κάνει αναφορά στο Βίτσι και τον ρόλο των κομμουνιστών. «Ο Γρίβας έλεγε έχουμε τρεις εχθρούς: τους Άγγλους, τους Τούρκους και τους κομμουνιστές. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος έλεγε ότι ήταν οι κομμουνιστές», είπε στην  τοποθέτηση του, προκαλώντας την αντίδραση της αντιπολίτευσης.

«Δεν ήμουν στην αίθουσα την ώρα που μίλαγε ο ακροδεξιός Μπογδάνος και σας ζητώ να καταδικάσετε τον εμφυλιοπολεμικό λόγο κατά του ΚΚΕ», είπε η Σία  Αναγνωστοπούλου από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Θανάσης Παφίλης του ΚΚΕ ζήτησε το λόγο και απάντησε: «Ο κ. Μπογδάνος έχει στεναχωρηθεί που πιάσανε τους φασίστες που κάνανε επίθεση. Και βρήκε το χώρο να ρίξει αντικομουνιστικό δηλητήριο! Γνωριζόμαστε στον τόπο αυτό, είναι γεμάτος από το αίμα των κομμουνιστών! Εκτός του τι Μπογδάνος, τι ρουφιάνος υπάρχουν και χειρότερα, τι Μπογδάνος τι ΧΑ».




Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.