Το Bitcoin ξεπέρασε το φράγμα των 50 χιλιάδων δολλαρίων


 


 

Πάνω από το «φράγμα» των 50.000 δολαρίων για πρώτη φορά από τις 7 Σεπτεμβρίου βρίσκεται το Bitcoin, με το δημοφιλές κρυπτονόμισμα να λαμβάνει νέα ώθηση λόγω των δηλώσεων υποστήριξης που έλαβε από μία σειρά παραγόντων και ρυθμιστικών αρχών.

Αναλυτικότερα, την Τρίτη το κρυπτονόμισμα σημειώνει κέρδη της τάξης του 1,73% και διαμορφώνεται στα 50.043 δολάρια, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα είχε φτάσει μέχρι και στα επίπεδα των 50.400 δολαρίων.

Σύμφωνα με τους αναλυτές, τα κρυπτονομίσματα συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία, λαμβάνοντας ιδιαίτερη ώθηση από τις δηλώσεις του επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, Ζερόμ Πάουελ, ο οποίος μιλώντας την προηγούμενη εβδομάδα στο Κογκρέσο τόνισε πως «οι ρυθμιστικές αρχές δεν προτίθενται να προχωρήσουν στην απαγόρευση των κρυπτονομισμάτων».

Υπενθυμίζεται πως το Bitcoin έχασε τα 50.000 δολάρια στις αρχές του προηγούμενου μήνα, ενώ έφτασε μέχρι και στις παρυφές των 40.000 δολαρίων, με χαμηλότερη τιμή τα 40.596 δολάρια στις 21 Σεπτεμβρίου, ενώ από τις αρχές του έτους το κρυπτονόμισμα έχει ενισχυθεί κατά 70%.

Μικρά κέρδη σημειώνουν και τα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα, με το Ethereum να ενισχύεται κατά 0,73%, το Litecoin κατά 2,1%, το XRP κατά 1% και το Bitcoin Cash κατά 2,4%.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.