Η κακοκαιρία χτύπησε την ήδη πληγωμένη από τις φωτιές Εύβοια,,Πολλές οι ζημιές

 Ποτάμια φούσκωσαν, δρόμοι καταστράφηκαν, ενώ στα χωριά Αχλάδι και Κοτσικιά έχουν γίνει κατολισθήσεις

Η κακοκαιρία που πλήττει όλη τη χώρα τις τελευταίες ημέρες προκάλεσε σοβαρά προβλήματα και στην Εύβοια όπου η κακοκαιρία «Αθηνά» έκανε αισθητή την παρουσία της ειδικά στα βόρεια του Νομού.

Ποτάμια φούσκωσαν, δρόμοι καταστράφηκαν και στα χωριά Αχλάδι και Κοτσικιά έχουν γίνει κατολισθήσεις.

Ειδικότερα, στη Δημοτική Ενότητα Νηλέως και στην κοινότητα Στροφυλιάς, εκδηλώθηκαν χαλαζοπτώσεις με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν ποτάμια και δρόμοι, ενώ όπως κατέγραψε το evima.gr έγιναν κατολισθήσεις στα προαναφερθέντα χωριά.



Σύμφωνα με το evima.gr έντονα πλημμυρικά φαινόμενα υπάρχουν και στην κοινότητα της Στροφυλιάς, με μηχανήματα του δήμου και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας να προσπαθούν να απκαταστήσουν τις ζημιές.

«Έχει κοπεί στη μέση ο δρόμος»


«Πλημμύρισαν καλλιέργειες από την καταρρακτώδη βροχή. Έχει κοπεί ο δρόμος από Κοτσικιά προς την παραλία ενώ φερτά υλικά έχουν γεμίσει όλες οι περιοχές που χτύπησε η κακοκαιρία. Διακοπή της κυκλοφορίας αυτή την ώρα από Κοτσικιά προς λουτρό Κοτσικιά. Κίνδυνος πλημμύρας στην παραλία της Αγίας Άννας», δήλωσε στο evima ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.