Χωρίς ηλεκτροδότηση ολόκληρος ο Λίβανος...Οι δύο μεγαλύτεροι σταθμοί παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος χωρίς καύσιμα!


 

 Μπλακ άουτ σε ολόκληρο τον Λίβανο, καθώς οι δύο μεγαλύτεροι σταθμοί παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος της χώρας ξέμειναν από καύσιμα και σταμάτησαν να λειτουργούν.
Χωρίς ηλεκτροδότηση έχει μείνει ο Λίβανος, μετά από γενικό μπλακ άουτ που έχει «παραλύσει» τη χώρα.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι δύο μεγαλύτεροι ηλεκτροπαραγωγικοί σταθμοί στον Λίβανο έχουν σταματήσει να λειτουργούν λόγω έλλειψης καυσίμων.
Η εταιρεία ηλεκτροπαραγωγής της χώρας, προσπαθεί να επιλύσει το πρόβλημα, αναζητώντας τρόπο να αποκασταστήσει την ηλεκτροδότηση.

Μάλιστα, όπως δήλωσε κυβερνητικός αξιωματούχος στο Reuters, το πρόβλημα με τη διακοπή του ρεύματος θα παραμείνει για λίγες ημέρες.
Να σημειωθεί ότι στα τέλη του Σεπτεμβρίου, η εταιρεία ηλεκτροπαραγωγής του Λιβάνου είχε προειδοποιήσει για τον κίνδυνο ολικού μπλακ άουτ στη χώρα, λόγω της έλλειψης καυσίμων, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχουν λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος. 

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.