Από που πληρώνεται ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος του Μαξίμου που βρέθηκε στο VIP της ΠΑ(video)


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε για την παρουσία του γνωστού Αμερικάνου επικοινωνιολόγου Σταν Γκρίνμπεργκ στο VIP αεροσκάφος της ΠΑ που μετέφερε την πρωθυπουργική αποστολή στη ΔΕΘ.

Η απάντηση του; Ότι είναι παλιός γνώριμος και συνομιλητής του πρωθυπουργού από τα παλιά και ότι δεν πληρώνεται από πουθενά!

Ο Σταν Γκρίνμπεργκ είναι κορυφαίος επικοινωνιολόγος και ο άνθρωπος πίσω από τις επιτυχημένες προεκλογικές καμπάνιες του Μπιλ Κλίντον και του Τόνι Μπλερ, μεταξύ άλλων, και είχε αναλάβει την επικοινωνιακή στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας πριν τις εκλογές του 2019. Μάλλον όχι αμισθί…
Από που πληρώνεται λοιπόν είναι ένα ερώτημα που ο κ.Οικονόμου είναι υποχρεωμένος να απαντήσει.
Η παρουσία του κ.Γκρίνμπεργκ πάντως θα γινόταν αισθητή ακόμη κι αν το Militaire.gr δεν αποκάλυπτε από το Σάββατο την πτήση του με το VIP αεροσκάφος που μετέφερε τον πρωθυπουργό. Η απάντηση του κ.Μητσοτάκη για τις γαλοπούλες που δεν βιάζονται να έρθουν τα Χριστούγεννα αλλά κυρίως η αστειότητα με τον…έφιππο αγρότη στον …κάμπο έχουν σφραγίδα “αμερικανιάς”. Απ΄ αυτές που στα Βαλκάνια προκαλούν γέλιο.Militaire.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.