Το NATO συμμετείχε στους εορτασμούς της “τουρκικής νίκης κατά των Ελλήνων”


Το Στρατηγείο του ΝΑΤΟ στη Σμύρνη με μεγάλη άνεση ανακοινώνει ότι συμμετείχε στους τουρκικούς εορτασμούς της Ημέρας της Νίκης. Δηλαδή της νίκης του τουρκικού στρατού επί των ελληνικών δυνάμεων, στη μάχη που διεξήχθη στις 30 Αυγούστου του 1922 στο Ντουμπλουπινάρ, κοντά στο Αφιόν Καραχισάρ της Μικράς Ασίας, με ήττα του ελληνικού στρατού. Το τι ακολούθησε την στρατιωτική νίκη είναι γνωστό και υπάρχουν ευτυχώς και ντοκουμέντα. Μαρτυρίες, έγγραφα, φωτογραφίες ακόμη και κινηματογραφικό υλικό. Οι σφαγές αμάχων, η πυρπόληση της Σμύρνης, οι αγριότητες κατά των Ελλήνων της Μικράς Ασίας. Όλα αυτά θα ΄πρεπε να κάνουν πιο σκεπτικούς τους “συμμάχους” μας για τη συμμετοχή τους στις “χαρές” των Τούρκων.

Να επισημάνουμε ότι το tweet του νατοϊκού στρατηγείου της Σμύρνης έσπευσαν να “αναμεταδόσουν” οι πάντα καλοί μας “φίλοι”, οι Βρετανοί.

militaire.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.