Ο “προεκλογικός στρατηγός” του πρωθυπουργού πέταξε μαζί του στη ΔΕΘ με το VIP αεροσκάφος


Μεταξύ των 22 επιβαινόντων στο VIP αεροσκάφος της ΠΑ που μετέφερε την πρωθυπουργική αποστολή στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Παρασκευής βρισκόταν κι ένας επιβάτης η παρουσία του οποίου δείχνει ότι μέσα στο 2022 θα πρέπει να ετοιμαζόμαστε για εκλογές. Ο Σταν Γκρίνμπεργκ, πέταξε μαζί με τον πρωθυπουργό και το επιτελείο του στη ΔΕΘ και όπως φάνηκε από την προεκλογική ομιλία Μητσοτάκη με υποσχέσεις “μέτρων ελάφρυνσης” για το 2022, η παρουσία του δεν είναι τυχαία.

Ο Σταν Γκρίνμπεργκ ήταν προεκλογικός “στρατηγός” του Μητσοτάκη και στις εκλογές του 2019. Έχει αναλάβει τις προεκλογικές καμπάνιες του Μπίλ Κλίντον, του Τονι Μπλερ, του Γκέρχαρντ Σρέντερ, του Νέλσον Μαντέλα και άλλων .Υποθέτουμε ότι οι υπηρεσίες του θα κοστίζουν πολύ.

militaire.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.