Παρέμβαση Εισαγγελέα για την δημοσιοποίηση λίστας ονομάτων που δημοσίευσε ο Κ.Μπόγδανος!

 

 Η λίστα με τα ονόματα των παιδιών σε νηπιαγωγείο της Αθήνας αναδημοσιεύθηκε από τον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο.
Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών προκάλεσε η λίστα με τα ονόματα παιδιών σε νηπιαγωγείο της Αθήνας, στην πλειονότητά τους αλλοδαπών, την οποία αναδημοσίευσε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος.
Την έρευνα, όπως αναφέρει το ertnews.gr, θα διενεργήσει ο εισαγγελέας Αντώνης Ελευθεριανός, ενώ θα ζητηθεί η συνδρομή του ηλεκτρονικού εγκλήματος προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος έκανε τη διαρροή.


Τα στοιχεία θα αποσταλούν στον εισαγγελέα που θα διερευνήσει αν εμπλέκονται και άλλα άτομα τα οποία συνδέονται με τη διαχείριση του αρχείου.
Η λίστα των ονομάτων των νηπίων δημοσιεύθηκε σε ενημερωτική ιστοσελίδα υπό τον τίτλο «ο σοκαριστικός κατάλογος μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας» και με κείμενο που αναφερόταν στο «οξύ κοινωνικό και δημογραφικό πρόβλημα», που κατά την ιστοσελίδα δημιουργεί το μεταναστευτικό πρόβλημα.

Η ιστοσελίδα παρέθετε χωρίς καμία προφύλαξη-κάλυψη το αρχείο, στο οποίο τα ονόματα αλλοδαπών μαθητών είναι η πλειονότητα της τάξης.
Το επίμαχο δημοσίευμα αναδημοσίευσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ενώ μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, η ιστοσελίδα «κατέβασε» τον κατάλογο αναφέροντας πως επρόκειτο περί λάθους εκ παραδρομής και επισημαίνοντας ότι ο κατάλογος κυκλοφορούσε ήδη στο διαδίκτυο. Αντίστοιχα και ο βουλευτής, σε νεότερη ανάρτησή του αναφέρθηκε σε λάθος που διορθώθηκε και για το οποίο απολογήθηκε.

Σημειώνεται ότι, την κατακραυγή συνάντησε η κίνηση του βουλευτή. Έντονη ήταν η αντίδραση της αντιπολίτευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητά διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.
Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου να απαντά ότι πρόκειται για λάθος και να ξεκαθαρίζει ότι η πράξη «δεν συνάδει με τις αρχές της Νέας Δημοκρατίας» και σημείωσε πως ο ίδιος ο βουλευτής έχει απολογηθεί για την πράξη του.
«Οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα γίνουν ανεκτά» πρόσθεσε.

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.