Συρία: Μπλακ άουτ στη Δαμασκό


Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έμεινε η Δαμασκός, με τη συριακή κυβέρνηση να "βλέπει" πράξη δολιοφθοράς, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (17/09).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση του SANA, ο υπουργός Ενέργειας ανέφερε: «Η ηλεκτρική ενέργεια στη Δαμασκό έχει διακοπεί λόγω μιας πράξης δολιοφθοράς που έπληξε τον αγωγό φυσικού αερίου κοντά στην πόλη Ντέιρ Αλί, με αποτέλεσμα την αναστολή της λειτουργίας του τοπικού σταθμού ηλεκτροπαραγωγής».

Ο υπουργός δεν ανέφερε ποιος ή ποια οργάνωση μπορεί να κρύβεται πίσω από την επίθεση.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ακούστηκε μια έκρηξη στη νότια Δαμασκό την ώρα που δεξαμενόπλοια που μετέφεραν ιρανικό καύσιμο, διέσχιζαν τη Συρία για τον Λίβανο.Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.