Αγρότης πήρε λογαριασμό της ΔΕΗ φουσκωμένο κατά 882 ευρώ


«Οι καινούργιοι λογαριασμοί της ΔΕΗ για τους αγρότες. Η στήριξη της πολιτείας στον πρωτογενή τομέα παραγωγής.» Με το σχόλιο αυτό, αγρότης από τη Μεταμόρφωση Λακωνίας έστειλε στο Agro24 τον παραφουσκωμένο λογαριασμό του, που υποτίθεται ότι απολαμβάνει μειωμένο αγροτικό τιμολόγιο.

Η μεγάλη διαφορά έγκειται στην αντικατάσταση του τέλους για το διοξείδιο του άνθρακα από τη ρήτρα αναπροσαρμογής, η οποία υπολογίζεται με βάση την τιμή ρεύματος στην αγορά χονδρικής.

Μαζί με την έκπτωση επί του ρεύματος κατά 30%, που ισχύει από 5 Αυγούστου, ο συγκεκριμένος αγρότης κατέληξε με λογαριασμό αυξημένο κατά περίπου 882 ευρώ!

Ένα μεγάλο μέρος της αύξησης, βέβαια, προήλθε από τη διπλάσια κατανάλωση που έκανε, αλλά η επιβάρυνση στον λογαριασμό του είναι δυσανάλογα μεγάλη σε σχέση με την αύξηση της κατανάλωσης. Συγκεκριμένα, αύξησε την κατανάλωσή του κατά 100% και είδε στον λογαριασμό του αύξηση κατά 200%!


agro24.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.