Προβλήματα στο gov.gr με τη δήλωση αποτελέσματος του rapid test


Με προβλήματα η «πρεμιέρα» της πλατφόρμας για τη δήλωση του αποτελέσματος του rapid test στο gov.gr.
Απαραίτητη είναι για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους η δήλωση αρνητικού αποτελέσματος του rapid test μέσω gov.gr. Ωστόσο, ο σύνδεσμος που πρέπει να ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι για να μπορέσουν να μεταβούν στην εργασία τους αντιμετωπίζει εδώ και λίγη ώρα προβλήματα.

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα και μέχρι 31 Μαρτίου 2022 δεν μπορείτε να μεταβείτε στη δουλειά μόνο με το αρνητικό αποτέλεσμα του rapid test που θα σας παρέχει το ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο, αλλά πρέπει να δηλωθεί και να εκδώσετε το σχετικό έγγραφο που θα διαθέτει QR code και θα μπορεί να σκαναριστεί.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.