Άγριος ξυλοδαρμός 30χρονης από τον σύζυγό της μέσα σε ταξί



Μία γυναίκα 30 ετών κατέληξε στο ΚΑΤ με σπασμένα πλευρά μετά από άγριο ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της, μέσα σε ταξί, στο κέντρο της Αθήνας.
Η άτυχη γυναίκα επέβαινε με τον σύζυγό της σε ένα ταξί στο κέντρο της Αθήνας, όταν ξεκίνησαν να διαφωνούν. Ξαφνικά, ο άντρας της 30χρονης ξεκίνησε να την χτυπά και να της επιτίθεται λεκτικά μπροστά στον οδηγό του ταξί.
Ο οδηγός του ταξί κάλεσε άμεσα ασθενοφόρο για την 30χρονη, η οποία είχε υποστεί σοκ.

Σύμφωνα με τον ANT1, χρειάστηκε να νοσηλευτεί για δύο μέρες στο ΚΑΤ, καθώς ο σύζυγός της της έσπασε τα πλευρά. Η 30χρονη μετά το εξιτήριό της επέστρεψε στην Ρόδο όπου εργάζεται, και κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του συζύγου της.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.