Σοκαριστική η κατάθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου



Η 35χρονη ανέβηκε στο βήμα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την κατάθεσή της και περιέγραψε καρέ-καρέ, τα όσα εκτυλίχθηκαν την ημέρα που έμελλε να αλλάξει για πάντα η ζωή της.
«Σηκώθηκα για να πάω στη δουλειά μου και ήμουν στην είσοδο της πολυκατοικίας των γραφείων. Πάτησα το κουμπί του ασανσέρ και περίμενα να κατέβει. Κοιτούσα προς το κάτω περιμένοντας. Άκουσα κάποιους θορύβους. Δεν έδωσα σημασία. Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι η καθαρίστρια ή κάποιος άστεγος» είπε αρχικά, σύμφωνα με το Law&Order.
«Καθώς περίμενα το ασανσέρ εμφανίστηκε μπροστά μου μια γυναίκα, σήκωσα το βλέμμα και με κοίταξε στα μάτια. Μου έριξε το βιτριόλι, που εκείνη τη στιγμή δεν κατάλαβα τι ήταν και έφυγε τρέχοντας» είπε για τη στιγμή που σημειώθηκε η επίθεση σε βάρος της.
Όπως περιέγραψε «λούστηκα με αυτό το υγρό, το ένιωσα παντού πάνω μου». Αφού της ήρθε και η μυρωδιά του υγρού «το πρώτο πράγμα» που έκανε ήταν «τρέξω για κάποια βοήθεια».
«Θυμήθηκα ότι είχε φαρμακείο δίπλα και έτρεξα προς το φαρμακείο. Οι πόνοι ήταν φρικτοί, δεν έβλεπα καθόλου από το ένα μάτι» συνέχισε τη δραματική περιγραφή και συμπλήρωσε: «Μπήκα μέσα στο φαρμακείο ουρλιάζοντας. Οι άνθρωποι δεν καταλάβαιναν τι έλεγα, πανικοβλήθηκαν. Τους έλεγα δώστε μου λίγο νερό πεθαίνω, βοήθεια, φώναζα. Πήγα στο νιπτήρα έριχναν νερό. Τα μαλλιά μου πέφτανε μέσα στο νιπτήρα. Έπιαναν το πρόσωπό μου και καταλάβαινα ότι καιγόμουν, έλιωνα. Φώναζα για βοήθεια, οι άνθρωποι τρόμαζαν. Καταλάβαινα ότι εκείνη τη στιγμή κάτι χάνω» σημείωσε.
Οι άνθρωποι στο φαρμακείο της είπαν να βγάλει τα ρούχα της «γιατί λιώνανε πάνω μου», ενώ όπως τόνισε το μόνο που σκεφτόταν εκείνη τη στιγμή είναι να μην χάσει τις αισθήσεις της.
«Γιατί καταλάβαινα ότι μόνο εγώ μπορούσα να σώσω τον εαυτό μου. Φώναζα, Θεέ μου βοήθησε με γιατί μόνο εσύ μπορείς» είπε.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.