Eκκενώθηκε προληπτικά το χωριό Μαριτσά στη Ρόδο



Η φωτιά στη Ρόδο δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο για τρίτη ημέρα, στην περιοχή πέριξ της Κοιλάδας Πεταλούδων η οποία έχει μείνει ανέγγιχτη, συνεχίζει να καίγεται. Μετά από μεγάλη μάχη των επίγειων δυνάμεων κατά τη διάρκεια της νύχτας, η φωτιά που συνεχίζει να καίει στη Ρόδο, απομακρύνθηκε από το χωριό Μαριστά που είχε εκκενωθεί και περιορίστηκε μέσα σε χαράδρες. Ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία Copernicus. Καταγγελίες για εμπρησμό στη φωτιά της Μεσσηνίας.

Σχετικά με την πυρκαγιά στη Ρόδο, όπως δήλωσε το πρωί στην ΕΡΤ Ν.Αιγαίου ο διοικητής της ΠΥροσβεστικής. Νικήτας Βενιός, η φωτιά τρέχει σε ρεματιές, μακριά από το χωριό. «Θα βοηθήσουν τα εναέρια μέσα που έχουν αρχίσει ήδη τις ρίψεις αλλά για να σβήσει χρειάζεται και η ανθρώπινη παρέμβαση», ανέφερε ακόμα. To χωριό Μαριτσά εκκενώθηκε χθες το βράδυ και οι περισσότεροι κάτοικοι πήγαν οι σε ξενοδοχεία η σε σπίτια συγγενικά τους.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.