Το ΓΕΣ για την παραίτηση του Υποστρατήγου του και τι δεν μας λέει

 
Το ΓΕΣ για την παραίτηση του Υποστρατήγου του και τι δεν μας λέει

Με ανακοίνωση του το ΓΕΣ υποστηρίζει ότι “οι πληροφορίες για παραίτηση του Διευθυντή της Αεροπορίας Στρατού δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα”. Μπορεί το ΓΕΣ να μας απαντήσει αν είχε αποφασιστεί η μετάθεση του στο ΤΕΘΑ; Οι Αντιστράτηγοι του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου γνωρίζουν κάτι;

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ:

“Σας γνωρίζουμε ότι τα όσα αναφέρονται σε ομάδα δημοσιευμάτων περί παραίτησης του Διευθυντή Αεροπορίας Στρατού, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο εν λόγω ανώτατος αξιωματικός παραμένει στην θέση του συνεχίζοντας να εκτελεί κανονικά τα καθήκοντα του, όπως έκανε ως τώρα”.

Θα έχει επίσης ενδιαφέρον να μας εξηγήσει το ΓΕΣ πως θα συνεχίσει να εκτελεί τα καθήκοντα του “όπως έκανε μέχρι τώρα”, μετά από τα όσα ειπώθηκαν εναντίον του με τον Α/ΓΕΣ να τον αφήνει τελείως ακάλυπτο. Να επισημάνουμε ότι ο Διευθυντής Αεροπορίας Στρατού θεωρείτε εξαιρετικός Αξιωματικός και αν δεν “τα γύρναγε” ο ΥΕΘΑ πριν από λίγο, το ΓΕΣ θα έχανε τις υπηρεσίες του, ότι και να γράφει τώρα στις ανακοινώσεις του. Η τακτική “τα ρίχνουμε στους δημοσιογράφους” δεν περνάει και καλό είναι να την εγκαταλείψουν σύντομα για να μην εκτεθούν χειρότερα.

Ήδη η εικόνα που μεταδίδεται για τα όσα συμβαίνουν στο τρίγωνο ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΥΠΕΘΑ δεν είναι διόλου κολακευτική.
Από
Militaire News -


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.