Κρίση στις ΕΔ με τον ΥΕΘΑ και τον Α/ΓΕΕΘΑ να ΄χουν άλλη άποψη για το θέμα της παραίτησης του Υποστράτηγου

 
 

Κρίση στις ΕΔ με τον ΥΕΘΑ και τον Α/ΓΕΕΘΑ να ΄χουν άλλη άποψη για το θέμα της παραίτησης του Υποστράτηγου

Μύλος στο ΥΠΕΘΑ με την παραίτηση του διευθυντή της Αεροπορίας Στρατού Υποστράτηγου Γ.Κουμεντάκο. Ο Υποστράτηγος υπέβαλε την παραίτηση του μετά από θυελλώδη συζήτηση με τον Α/ΓΕΕΘΑ. Το θέμα εξελισσόταν εδώ και τρεις ημέρες με τον ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο να ΄χει εκφράσει την άποψη ότι έπρεπε “να πέσουν οι τόνοι και να μη δημιουργηθεί θέμα με τον διευθυντή της Αεροπορίας Στρατού”.

Αντί γι΄ αυτό χθες υπήρξαν πολύ έντονες παρατηρήσεις προς τον Υποστράτηγο και η ανακοίνωση ότι θα μετατεθεί στο…ΤΕΘΑ. Ήταν απολύτως αναμενόμενο ότι θα υπέβαλε την παραίτηση του, αφού όλοι παραδέχονται ότι πρόκειται για άριστο αξιωματικό , χαμηλών τόνων μεν αλλά που δεν θα μπορούσε να αποδεχτεί μια τέτοια υποβάθμιση.

Πριν από λίγο, ο ΥΕΘΑ έκανε μια δήλωση στην οποία προσπαθεί όπως πάντα οι πολιτικοί τα “ρίχνουν” στους δημοσιογράφους:

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις ήταν, είναι και θα είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης σε κάθε εθνική δοκιμασία, χάρη στις άοκνες προσπάθειες του Προσωπικού, το οποίο εξασφαλίζει την ύψιστη επιχειρησιακή και λειτουργική επάρκεια των μέσων.

Καλούμε λοιπόν όλους σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, να είναι προσεκτικοί και να μην αναφέρονται ακόμη και με επίσημες ανακοινώσεις, σε παραιτήσεις που δεν ισχύουν».

Περισσότερο παρασκήνιο αύριο, που θα εξηγεί και το γιατί δεν θέλουν με τίποτα να πάρει διαστάσεις το θέμα.
Από
Militaire News

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.