Γυναίκα βρήκε ανθρώπινο σκελετό στον Καρέα


Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε μια γυναίκα στην περιοχή του Καρέα κατά τη διάρκεια του περιπάτου της στο βουνό. Γύρω στις 11 το πρωί της Δευτέρας, καθώς περπατούσε, ανακάλυψε ένα κρανίο και έναν ολόκληρο ανθρώπινο σκελετό, θαμμένο σε μικρό βάθος και σκεπασμένο με κλαδιά.

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο απέκλεισαν τον χώρο και στη συνέχεια κλήθηκαν ανθρωπολόγοι. Το κρανίο και ο σκελετός, που ήταν σε ύπτια θέση, μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια προκειμένου να εξεταστούν, καθώς δεν ήταν εφικτό να διαπιστωθεί αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα.

Η έρευνα θα πρέπει να απαντήσει αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή για κάποιον άνθρωπο που κάνοντας τη βόλτα του έχασε τη ζωή του από παθολογικά αίτια.

Την υπόθεση, μέχρι αυτή την ώρα, διερευνά το Τμήμα Ασφαλείας Βύρωνα, ενώ έχουν ήδη ανοίξει οι φάκελοι με παλιότερες εξαφανίσεις ατόμων.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.