Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας της 56χρονης στη Θεσσαλονίκη



Συνελήφθη ο άνδρας ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε την 56χρονη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της το μεσημέρι της Δευτέρας, στην οδό Γραβιάς, στη Θεσσαλονίκη, όπως μετέδωσε το Thestival.gr.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γεωργιανός εντοπίστηκε στο Καραμπουρνάκι κοντά στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης. Έπειτα από τηλεφώνημα πολίτη στο σημείο έσπευσε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και προχώρησε στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη γυμνό από τη μέση και πάνω, με αίματα στα χέρια του.

«Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις» ακούστηκε να φωνάζει η 56χρονη από τη Γεωργία που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Δευτέρας, σύμφωνα με γείτονά της.

Η αστυνομία κλήθηκε το μεσημέρι στο σημείο όταν ειδοποιήθηκε από περίοικο. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος φέροντας πολλαπλά χτυπήματα πιθανότατα από αιχμηρό αντικείμενο.
Οι αξιωματικοί της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής που ανέλαβαν την εξιχνίαση της υπόθεσης εξετάζουν ως επικρατέστερη εκδοχή ο δράστης να προέρχεται από το περιβάλλον της γυναίκας και ειδικότερα να πρόκειται για τον σύντροφο της θανούσας (επίσης με καταγωγή από τη Γεωργία).

Το σενάριο αυτό ενισχύεται από μαρτυρίες περιοίκων που φέρονται να κατέθεσαν στους αστυνομικούς ότι είδαν τον άνδρα να εγκαταλείπει την πολυκατοικία με αιματοβαμμένα ρούχα. Κατά τις ίδιες μαρτυρίες, η σχέση του ζεύγους φέρεται να περνούσε κρίση τον τελευταίο καιρό, ενώ μόλις λίγες μέρες νωρίτερα ο ίδιος άνδρας φαίνεται ότι είχε προκαλέσει επεισόδιο έξω από το σπίτι της γυναίκας.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.