Μαρμάρι: Μεγάλη αναζωπύρωση στον Συνεταιρισμό Γιατρών – Οι φλόγες απειλούν σπίτια


Μαίνονται οι πύρινες εστίες της πυρκαγιάς που ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες, σε δασική έκταση στον Φηγιά Καρύστου Ευβοίας με κατεύθυνση προς Μαρμάρι. Νωρίτερα είχε οριοθετηθεί όμως οι ισχυρότατοι άνεμοι την έχουν καταστήσει ανεξέλεγκτη.

Πριν λίγο σημειώθηκε αναζωπύρωση στον Οικοδομικό Συνεταιρισμό Γιατρών και απειλεί σπίτια. Στο οικισμό είχαν ήδη σημειωθεί ζημιές απο τη φωτιά που είχε περάσει απο τις αυλές φθάνοντας στη θάλασσα χωρίς να κάψει σπίτια, ωστόσο πλέον εχει γυρίσει και απειλεί οικίες. Αναζωπύρωση και στον οικισμό Κοκκίνη, τον οποίο η φωτιά είχε ήδη πλήξει προξενώντας ζημιές σε σπίτια, χωρίς όμως να καταστρέψει κάποιο ολοσχερώς, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Τιτάνια η προσπάθεια πυροσβεστών και εθελοντών.

Ο οικισμός Κοκκίνης όπως και ο Οικοδομικός Συνεταιρισμός Γιατρών είχαν ήδη εκκενωθεί από τη νύχτα ενώ δόθηκε και μήνυμα μέσω του 112 για προληπτική απομάκρυνση των κατοίκων στο Μαρμάρι. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν τη μάχη της κατάσβεσης.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.