Η «Sirina» επιβεβαιώνει το συμβόλαιο της 18χρονης - Δηλώνει άγνοια για το μαρτύριο της κοπέλας


Μετά τις συγκλονιστικές αλλεπάλληλες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως γύρω από την υπόθεση της 18χρονης, έρχεται τώρα αυτή της «Sirina Entertainment», της εταιρείας παραγωγής πορνογραφικών ταινιών - η οποία με δημόσια ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει την ύπαρξη συμβολαίου με την κοπέλα.

Η «Sirina» επικαλείται μάλιστα νομότυπα έγγραφα για το γνήσιο της υπογραφής της κοπέλας στο συμβόλαιο - συμβόλαιο που συνήψε σε συνεργασία ωστόσο με τον 39χρονο επίορκο αστυνομικό.

Παράλληλα, επικαλείται πλήρη άγνοια της κατάστασης που βίωνε η 18χρονη ενώ δεν παραλείπει να ζητήσει «να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για τις αποτρόπαιες πράξεις τους».

Ακολουθεί ανακοίνωση της Sirina:
Σοκ προκάλεσαν στην εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών «Sirina Entertainment» οι αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας την Κυριακή αναφορικά με την υπόθεση εκμετάλλευσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη, η οποία εκδιδόταν από τον αστυνομικό – φίλο της, ενώ από τα 11 της χρόνια ο ίδιος ο πατέρας της την βίαζε.

Τέτοιες συμπεριφορές είναι γνωστό ότι θεωρούνται απερίφραστα καταδικαστέες από την «Sirina Entertainment» και πάγια θέση της είναι ότι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να στηλιτεύονται και να οδηγούνται στη δικαιοσύνη, ώστε να λογοδοτούν για τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Η 19χρονη ενδιαφερόμενη υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία «Sirina Entertainment» με γνήσιο υπογραφής στο ΚΕΠ και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία που τηρείται αυστηρά και απαρέγκλιτα από όλους τους συντελεστές που λαμβάνουν μέρος, η οποία είναι η εξής: ζητείται ταυτότητα, ώστε να πιστοποιεί ότι ο ενδιαφερόμενος είναι ενήλικος, ιδιωτικό συμφωνητικό με υπογραφή από ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα, καθώς και ιατρικές εξετάσεις.

Με εκτίμηση, Sirina Entertainment».


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.