Έτερος Εγώ: Ο Σωτήρης Τσαφούλιας εξήγησε γιατί η σειρά δεν προβλήθηκε στο Netflix


O δημοφιλής σκηνοθέτης και σεναριογράφος Σωτήρης Τσαφούλιας, μιλώντας στο podcast του κωμικού Λάμπρου Φισφή, ξεκαθάρισε γιατί η σειρά Έτερος Εγώ δεν προβλήθηκε στο Netflix. 

 Σύμφωνα, λοιπόν, με τις δηλώσεις του, η οικονομική προσφορά που είχε πραγματοποιήσει η πλατφόρμα περιεχομένου ήταν μεγάλη (και συγκεκριμένα αφορούσε επταψήφιο νούμερο – και μάλιστα ήταν άνω των 2 εκατομμυρίων), ωστόσο υπήρξαν πολλά εμπόδια στις διαπραγματεύσεις. Η Cosmote δεν δέχτηκε να αφαιρεθεί η σειρά από τη δική της πλατφόρμα και έτσι σε πρώτη φάση δεν κατάφερε να πραγματοποιηθεί κάποια συμφωνία που να ικανοποιεί και τα δυο μέρη. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα, ;όμως, όταν προέκυψε το ζήτημα του τρίτου κύκλου της σειράς, “Νέμεσις”. Η Cosmote TV επέμεινε να διατηρήσει το αποκλειστικό δικαίωμα προβολής για την Ελλάδα και το Netflix να μπορεί να διαθέτει τη σειρά σε όλες τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου, πράγμα που οδήγησε στην τελική ρήξη ανάμεσα στα δυο μέρη. 

 
Ο σκηνοθέτης δήλωσε πως απογοητεύτηκε από αυτή την κατάληξη, καθώς το εν λόγω άνοιγμα του Netflix στην ελληνική αγορά θα δημιουργούσε ευκαιρίες και για άλλους Έλληνες δημιουργούς να προβάλουν τη δουλειά τους στο εξωτερικό. Τέλος, ο δημιουργός της σειράς δήλωσε πως στην 3η σεζόν της θα εμφανιστούν πάρα πολλοί νέοι χαρακτήρες και ότι στα επεισόδιά της θα μπορούμε να βρούμε τις απαντήσεις που ψάχνουμε. 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.