Έκκληση συμπολίτη μας για εύρεση σπιτιού και οικονομική βοήθειαΣε απόγνωση βρίσκεται η συμπολίτισσά μας Δήμητρα Ξευτέρη η οποία περνά πολύ δύσκολες στιγμές λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο σύζυγός της και της αδυναμίας της να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις της.

Η γυναίκα, η οποία μένει μαζί με τον άντρα της και το εγγονάκι της 6 ετών, αναζητά ένα μικρό σπιτάκι ή κάποια οικονομική βοήθεια προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να φροντίζει τόσο τον σύζυγό της όσο και το παιδάκι.

Όπως αναφέρει στην έκκληση της «Το σπίτι το ζητάω για την ηρεμία κι την ησυχία του άντρα μου για να ζήσει γιατί οι γιατροί έχουν γίνει ξεκάθαροι πως πρέπει να είναι ήρεμος αλλιώς δεν έχει πολύ ζωή. Έχει κάνει πολλά χειρουργεία. Οι γιατροί έχουν γράψει φάρμακα κι θεραπείες τα οποία δεν έχουμε τα χρήματα να τα πάρουμε κι η κατάσταση χειροτερεύει.

»Στο σπίτι που ζω αυτήν την στιγμή είμαστε κοντά 10 άτομα. Δεν υπάρχει καμία βοήθεια. Το ψυγείο μου κι τα ντουλάπια μου είναι άδεια, μου έχουν κόψει το ρεύμα, δεν έχω τα απαραίτητα να φροντίσω τον σύζυγο μου κι το μωρό μου κι για αυτό πρέπει να φύγω από αυτό το σπίτι. Ο άντρας μου έχει κουραστεί τόσο ψυχολογικά κι άλλο τόσο σωματικά. Δεν μπορώ να βρω άλλη λύση το μόνο που μου έμεινε είναι να κάνω μια έκκληση για μια πραγματική βοήθεια…»

Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει οικονομικά την γυναίκα ή να της προσφέρει προσωρινά ένα μικρό σπιτάκι, το τηλέφωνο για άμεση επικοινωνία είναι το: 6970394075.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.