Παύλος και Μαρί Σαντάλ: Οικογενειακά με τα παιδιά τους στην Ακρόπολη


Στην Ελλάδα για τις καθιερωμένες τους καλοκαιρινές διακοπές βρίσκονται ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η Μαρί Σαντάλ μαζί με τα πέντε παιδιά τους.

Κάθε χρόνο τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας παραθερίζουν σε Σπέτσες και Πόρτο Χέλι, όπου περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία. Πριν, όμως, και συγκεκριμένα την Κυριακή, έκαναν μια στάση στην Αθήνα, όπου επισκέφτηκαν την Ακρόπολη και θαύμασαν από κοντά τον Παρθενώνα.

Τη στιγμή απαθανάτισαν και μοιράστηκαν στα social media.

Με φόντο τον επβλητικό ναό του Παρθενώνα, στο κέντρο βρίσκεται η Μαρί Σαντάλ με την Μαρία Ολυμπία και δίπλα τους οι Κωνσταντίνος Αλέξιος, Αχιλλέας Ανδρέας, Οδυσσέας Κίμων και Αριστείδης Σταύρος, ενώ αριστερά βρίσκεται ο Παύλος.

Σε άλλη φωτογραφία ποζάρουν πατέρας και κόρη, ο Παύλος με τη Μαρία Ολυμπία.

Άλλες φωτογραφίες από τα αρχαία ανέβασε η Μαρία Ολυμπία στα Stories της στο Instagram. Στην παρέα είναι και ο σύντροφός της, Περεγκρίν Τζον Ντίκινσον Πίρσον.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.