Γιώργος Τράγκας: Οι εκβιασμοί για τους εμβολιασμούς συνδέονται με το ξεπούλημα της οικονομίαςΌλα τα πολιτισμένα έθνη έχουν ανακοινώσει ότι ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού πρέπει να είναι εθελοντικός κι απολύτως συναινετικός από τους πολίτες. Οι ποικίλοι εκβιασμοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη απέναντι στους επιχειρηματίες της εστίασης και γενικά απέναντι στους πολίτες είναι πρωτοφανείς, ακραίοι και παράλογοι και οδηγούν στο συμπέρασμα ότι εργαλειοποιεί πολιτικά τον ιό για να μετατρέψει το σύνολο της εναπομείνασας οικονομίας σε βορά διαφόρων fund με τα οποία εδώ και καιρό συνεργάζεται στενά.

Η οικονομική συντριβή της εστίασης-ψυχαγωγίας σε συνδυασμό με τα πενιχρά αποτελέσματα και της φετινής τουριστικής περιόδου οδηγεί στο σφυρί το σύνολο σχεδόν των ξενοδοχειακών μονάδων που ορέγονται οι Γερμανοί για να μετατρέψουν την τουριστική μας βιομηχανία σε αποκλειστικά γερμανική. Επίσης αξιοποιεί τον COVID-19 και την κατάσταση στον τομέα της υγείας για να συγχωνεύσει μεγάλα νοσοκομεία και να οδηγήσει μεγάλο τμήμα της δημόσιας υγείας σε ξεπούλημα. Ήδη καραδοκούν ξένα συμφέροντα.

Η θέση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ σχετικά με τους εμβολιασμούς δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από εκείνη που προστατεύει τα ατομικά και συνταγματικά δικαιώματα ενός πολίτη.

Δηλαδή η ελεύθερη επιλογή του και η απόλυτη συναίνεσή του στο αν επιθυμεί να κάνει ή όχι ένα εμβόλιο από αυτά που παρήχθησαν με ταχύτητα φωτός και έχουν έκτακτη αδειοδότηση, λόγω συνθηκών, από την Ε.Ε.

Το ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ θεωρεί ύβρεις και προσβολή της προσωπικότητος όσα εκτοξεύονται από κυβερνητικές πηγές ή ελεγχόμενα κανάλια εναντίον εκατομμυρίων σκεπτόμενων και ανήσυχων πολιτών.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.