Ανακοινώνει την άρση όλων των περιορισμών στη Βρετανία ο ΤζόνσονΧωρίς υστερίες και απειλές, ο Μπόρις Τζόνσον θα ανακοινώσει σε συνέντευξη Τύπου το απόγευμα, την άρση όλων των περιορισμών στη Βρετανία.

Σύμφωνα με τον Βρετανό πρωθυπουργό, είναι αναμενόμενη η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού μετά την άρση των περιορισμών και η προειδοποίηση που θα κάνει, είναι ότι δεν τελειώσαμε με την πανδημία.

«Ενώ η εκπληκτική διάθεση εμβολίων έχει προσφέρει σε κάθε ενήλικα κάποια προστασία από τον ιό και η κρίσιμη σχέση μεταξύ κρουσμάτων, νοσηλείας και θανάτων εξασθενεί, η παγκόσμια πανδημία δεν έχει τελειώσει ακόμη», είπε ο Τζόνσον σε μήνυμά του.

Η Βρετανία έχει υλοποιήσει ένα από τα ταχύτερα προγράμματα εμβολιασμού σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς ποσοστό μεγαλύτερο του 75% των ενηλίκων έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση ενός εμβολίου κατά της COVID-19 και το 66% έχει λάβει δύο δόσεις.
Ωστόσο, κατά τις τελευταίες εβδομάδες καταγράφεται μία ραγδαία αύξηση των μολύνσεων σε τιμές που δεν είχαν καταγραφεί από το χειμώνα.

Η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι, παρά το γεγονός της αύξησης των περιστατικών μόλυνσης, τόσο οι θάνατοι, όσο και οι νοσηλείες παραμένουν σε χαμηλότερο επίπεδο από ό,τι προηγούμενα, αποτελώντας μία απόδειξη ότι τα εμβόλια σώζουν ζωές και είναι πιο ασφαλές να γίνει το άνοιγμα.

Παρά το γεγονός ότι οι μάσκες θα προσδιορίζονται πλέον ως μη υποχρεωτικές, οι οδηγίες που θα δοθούν θα προβλέπουν ότι «οι άνθρωποι αναμένεται να φορούν μάσκες σε εσωτερικούς κλειστούς χώρους».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.