Γυναίκα μαχαίρωσε τον διπλανό της σε λεωφορείο ΚΤΕΛ



Σύμφωνα με τον τοπικό τύπο, μία γυναίκα, για άγνωστο λόγο, έβγαλε μαχαίρι κι επιτέθηκε σε έναν συνεπιβάτη της, σκορπίζοντας πανικό.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (18/7) στο λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Καβάλα - Δράμα κι όπως ανέφερε στο Kavala Portal ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Νίκος Πανταζής, την ώρα που το λεωφορείο κινούνταν στην περιοχή του Δοξάτου Δράμας μία γυναίκα μαχαίρωσε έναν άνδρα, ο οποίος καθόταν δίπλα της. Το λεωφορείο σταμάτησε το δρομολόγιό του και ο άντρας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Η γυναίκα συνελήφθη.

Αν και δεν έχουν διευκρινισθεί οι λόγοι της επίθεσης, μαρτυρίες αναφέρουν πως είχε προηγηθεί διαπληκτισμός και πιθανώς δράστης και θύμα να γνωρίζονταν.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.