Τροχαίο με εμπλοκή περιπολικού στα Σεπόλια


Μία σοβαρή καταγγελία βλέπει το φως της δημοσιότητας μέσω social media, σύμφωνα με την οποία, το πρωί της Δευτέρας (19/7/2021), περιπολικό της ΕΛΑΣ που ενεπλάκη σε ατύχημα στα Σεπόλια απομακρύνθηκε από το σημείο.

Συγκεκριμένα, το περιπολικό, που διέσχιζε με αυξημένη ταχύτητα το δρόμο, προσέκρουσε σε μηχανάκι χαμηλού κυβισμού το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα γύρω στα 50, κι ενώ η ίδια ήταν αναίσθητη στην άσφαλτο αστυνομικοί απομάκρυναν το όχημα της ΕΛΑΣ από το σημείο.

Η καταγγελία συνοδεύεται και από φωτογραφικό υλικό. Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η καταγγέλλουσα, «ενώ η γυναίκα βρισκόταν αναίσθητη, ο άντρας της φώναζε στους αστυνομικούς οι οποίοι του έλεγαν να σκάσει και τον έβριζαν. Μετά από λίγη ώρα οι αστυνομικοί απομακρύνουν το περιπολικό από τον τόπο του συμβάντος, ενώ ακούγονταν φωνές διαμαρτυρίας από όλους τους αυτόπτες μάρτυρες».

Σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δεν πρέπει να μετακινούνται, -πόσο μάλλον να απομακρύνονται- οχήματα που εμπλέκεται σε τροχαία ατυχήματα, πρακτική που δεν ακολουθήθηκε ούτε στην περίπτωση του νεαρού Ιάσονα, που έχασε τη ζωή του έξω από τη Βουλή.

Ολόκληρη η καταγγελία:
Γύρω στις 10 το πρωί, Σεπόλια επί της οδού Κρέοντος περιπολικό που διασχίζει την οδό με αυξημένη ταχύτητα προσκρούει σε ένα μηχανάκι χαμηλού κυβισμού το οποίο οδηγεί μια γυναίκα γύρω στα 50.

Ενώ η γυναίκα βρισκόταν αναίσθητη, ο άντρας της φώναζε στους αστυνομικούς οι οποίοι του έλεγαν να σκάσει και τον έβριζαν. Μετά από λίγη ώρα οι αστυνομικοί απομακρύνουν το περιπολικό από τον τόπο του συμβάντος, ενώ ακούγονταν φωνές διαμαρτυρίας από όλους τους αυτόπτες μάρτυρες.

Η γυναίκα ήταν αναίσθητη μέχρι που την παρέλαβε το ΕΚΑΒ, δε γνωρίζω λεπτομέρειες για την κατάστασή της. Όποι@ διαθέτει επιπλέον πληροφορίες να συνδράμει γιατί έχει ήδη συγκαλυφθεί με συνοπτικές διαδικασίες.

Οι φωτογραφίες είναι πριν και μετά την απομάκρυνση του περιπολικού.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.