Πως έφτασαν στη σύλληψη του Χρήστου Παππά


Το βράδυ της Πέμπτης, οχήματα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας με πάνοπλους αστυνομικούς απέκλεισαν την οδό 28ης Οκτωβρίου στου Ζωγράφου και πέρασαν χειροπέδες στον καταζητούμενο.
Σύμφωνα με το sputniknews.gr ο Παππάς κρυβόταν σε ένα ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή και σύμφωνα με τις πληροφορίες του OPEN, όταν κατάβαλε ότι θα συλλαμβανόταν, είπε στους αστυνομικούς: «Εντάξει, παιδιά, τελείωσε. Έρχομαι».
Το σπίτι στο οποίο κρυβόταν ανήκει σε μία γυναίκα, η οποία συνελήφθη επίσης από τις Αρχές.
Πρόκειται για μία 52χρονη από την Ουκρανία η οποία έχει πολιτογραφηθεί Ελληνίδα και είχε θέσει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος έχει καταδικαστεί, επίσης, ως ηγετικό στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης.
Οι διαθέσιμες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παππάς και η 52χρονη ήταν στο σπίτι από τον περασμένο Οκτώβριο, από όταν και διέφευγε.
Η επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής διήρκεσε περί τα 40 λεπτά και οι περίοικοι κατάλαβαν ότι διέμενε στην περιοχή ο κατάδικος από τις ειδήσεις, καθώς δεν έβγαινε από το σπίτι σχεδόν καθόλου.
Τα παντζούρια στο διαμέρισμα ήταν συνεχώς κλειστά και ο Παππάς δεν έβγαινε σχεδόν ποτέ από αυτό. Αντίθετα, η 52χρονη, κατά τις πληροφορίες, κυκλοφορούσε κανονικά και έβγαζε βόλτα στον σκύλο της.
Εντός της ημέρας ο καταδικασθείς θα οδηγηθεί στις εισαγγελικές Αρχές και στη συνέχεια θα πάρει τον δρόμο για τις φυλακές, με το πιθανότερο να είναι να μεταχθεί στον Δομοκό.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.