Σύλληψη ηλικιωμένου στη νεκρή ζώνη στην Κύπρο



Σύσσωμη η Κεντρική Επιτροπή του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ θα βρίσκεται στα κατεχόμενα στις 20 Ιουλίου μαζί με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Ομέρ Τσελίκ.

Σε δηλώσεις του έπειτα από τη συνεδρίαση του κόμματός του της οποίας προήδρευσε ο Ταγίπ Ερντογάν, ο Ομέρ Τσελίκ είπε «ο Πρόεδρός μας φέτος θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις της 20ης Ιουλίου στην τδβκ», όπως αναφέρθηκε στα κατεχόμενα.

«Το ανακοίνωσε στους Βουλευτές μας», ανέφερε, προσθέτοντας ότι «η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΡ θα είναι εκεί. Θα διασφαλίσουμε ώστε να υπάρξει ισχυρή συμμετοχή. Θα δείξουμε ότι είμαστε δίπλα στους Τουρκοκύπριους».

Σύλληψη στη νεκρή ζώνη

Άνδρας 71 ετών συνελήφθη από τους Τούρκους εντός της νεκρής ζώνης στην περιοχή Αθηενου και κρατείται από τις κατοχικές αρχές

Σύμφωνα με την αστυνομία Χθες βράδυ γυναίκα μετέβη σε αστυνομικό σταθμό και ανέφερε πως οι Τούρκοι συνέλαβαν τον σύζυγο της εντός της νεκρής ζώνης στην περιοχή Αθηενου.

 

Ο άντρας ηλικιας 71 ετών πήγε στο περιβόλι του το οποίο συνορεύει με την νεκρή ζώνη μαζί με τον κυνηγετικό του σκύλο. Ο σκύλος πέρασε στην νεκρή ζώνη ο ανδρας πηγε να πάρει τον σκύλο του με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν οι Τούρκοι εντός της νεκρής ζώνης.

 

Το περιστατικό επιβεβαίωσε η δικοινοτική ομάδα επαφής και τα ηνωμενα έθνη.

Συντάκτης: Σταύρος Χατζησάββας

Πηγή: ΡΙΚ

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.