Ταγίπ Ερντογάν: Διήμερη επίσκεψη στο ψευδοκράτος!


Aύριο μεταβαίνει στις τουρκοκυπριακές περιοχές ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν. Τα σενάρια για τις ανακοινώσεις που έχει εξαγγείλει κατά την επίσκεψή του.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Ερντογάν μετά την προσευχή της Παρασκευής στην Αγία Σοφία, ξεκινάει τη διήμερη επίσκεψή του με ομιλία στην Βουλή του ψευδοκράτους. Εκεί σημείωσε "θα δώσω μια χαρμόσυνη είδηση". Τα σενάρια στην Τουρκία και όχι μόνο, για το ποιά θα είναι αυτή η είδηση παίρνουν και δίνουν. Τρία είναι τα επικρατέστερα βάσει των όσων μέχρι στιγμής εξάγονται από δηλώσεις και διαρροές των τελευταίων μηνών.

Κύριο σενάριο φυσικά κάποια κίνηση που θα αφορά τα Βαρώσια. Ο Ταγίπ Ερντογάν πρόσφατα είχε πάει εκεί μια βροχερή μέρα για να ανακοινώσει ότι σχεδιάζει να ανοίξει την κλειστή μέχρι τώρα περιοχή. Δεύτερο σενάριο, το οποίο δεν αποκλείεται να ανακοινώσει σε συνδυασμό και με άλλο ένα, είναι εγκατάσταση βάσης μη επανδρωμένων στη βόρεια Κύπρο.

Τρίτο σενάριο να ανακοινώσει την ανακάλυψη κοιτάσματος υδρογονανθράκων στην κυπριακή ΑΟΖ. Λίγους μήνες πριν είχαν κυκλοφορήσει πληροφορίες ότι τα γεωτρύπανα της Τουρκίας που την περασμένη χρονιά αλώνιζαν στην ΑΟΖ της Κύπρου ανακάλυψαν κοιτάσματα. Όμως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.