Πτώση της ζήτησης Γερμανικών βιομηχανικών προϊόντωνΜεγάλη πτώση κατέγραψαν το Μάιο οι παραγγελίες για γερμανικά αγαθά από το πρώτο lockdown του 2020, κυρίως εξαιτίας της ασθενέστερης ζήτησης από χώρες εκτός της ευρωζώνης και των λιγότερων συμβάσεων για μηχανήματα και ενδιάμεσα αγαθά.

Τα στοιχεία που δημοσιεύει η ομοσπονδιακή στατιστική υπηρεσία εμφάνισαν ότι οι παραγγελίες για βιομηχανικά αγαθά μειώθηκαν 3,7% σε μηνιαία βάση σε εποχικά προσαρμοσμένους όρους, σηματοδοτώντας την πρώτη πτώση νέων δραστηριοτήτων το 2021.

Η ανάλυση των στοιχείων δείχνει ότι η διεθνής ζήτηση μειώθηκε κατά 6,7%, με τις παραγγελίες εκτός ευρωζώνης να υποχωρούν 9,3%. Η εγχώρια ζήτηση αυξήθηκε 0,9%.Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.