Διαχωρισμός σε μεικτούς και αμιγείς χώρους ψυχαγωγίας ΕΜΒΟΛΙΟ Ή ΛΟΥΚΕΤΟ

 
ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΟΣΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΑΝ.
ΜΕ ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΩΡΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ''ΑΡΩΓΟΙ'' ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ Ή ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ
''ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΤΕ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΕΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ''
ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ''ΠΕΙΘ'Ω''



Καλοκαίρι με αρκετούς περιορισμούς για τους μη εμβολιασμένους επιφύλαξε η κυβέρνηση στις νέες ανακοινώσεις που έκανε για το πλαίσιο λειτουργίας υπηρεσιών ψυχαγωγίας.

Τα καταστήματα θα λειτουργούν με ξεκάθαρο διαχωρισμό σε χώρους αμιγείς και μικτούς, ρίχνοντας την ευθύνη της απόφασης στους επιχειρηματίες.

Οι αμιγείς χώροι θα τεθούν σε ισχύ από τις 15 Ιουλίου όπου παράλληλα θα τεθεί σε εφαρμογή και σχετική πλατφόρμα όπου κάθε κατάστημά οφείλει να δηλώνει πως επιλέγει να λειτουργεί.

Δηλαδή αν θα απευθύνεται σε μόνο εμβολιασμένους (αμιγείς χώρος) ή και σε μη εμβολιασμένους δηλαδή σε (μικτούς χώρους).

Τις ανακοινώσεις και η εξειδίκευση των μέτρων έγινε από τον ο Γιώργο Γεραπετρίτη υπουργό Επικρατείας, και τον Άδωνι Γεωργιάδη, υπουργός ανάπτυξης. Και οι δύο υπογράμμισαν ότι υιοθετούν τη σύσταση της Επιτροπής Βιοηθικής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το Μαξίμου προσανατολίζεται στο να δώσει το δικαίωμα της επιλογής στους επιχειρηματίες της εστίασης, του κινηματογράφου, του θεάτρου, των συναυλιακών χώρων και των αθλητικών εκδηλώσεων, για το εάν οι επιχειρήσεις τους θα είναι ανοικτές μόνο για τους εμβολιασμένους.

Εάν επιλέξουν να δέχονται μόνο εμβολιασμένους τότε δεν θα ισχύουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από τον κορωνοϊό όπως μάσκες, αποστάσεις και συγκεκριμένος αριθμός πελατών.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.