Οι άγριες αποδοκιμασίες ανάγκασαν τον Μητσοτάκη να διακόψει την ομιλία του στο 1ο ΓΕΛ Αγίου Δημητρίου


Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε έξω από το 1ο ΓΕΛ Αγίου Δημητρίου, όπου η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσίασαν το νέο νομοσχέδιο για την Παιδεία που φέρνει η κυβέρνηση εν μέσω καλοκαιριού και με τα σχολεία κλειστά.

Συγκεκριμένα, εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές συγκεντρώθηκαν έξω από το σχολικό συγκρότημα του 1ου ΓΕΛ – 1ου Γυμνασίου Αγίου Δημητρίου (Στρογγυλό σχολείο), όπου έγινε η δημόσια παρουσίαση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας με τίτλο «Αναβάθμιση του Σχολείου και Ενδυνάμωση των Εκπαιδευτικών».

Οι διαδηλωτές «υποδέχτηκαν» Κυριάκο Μητσοτάκη και Νίκη Κεραμέως με έντονες αποδοκιμασίες και συνθήματα κατά της πολιτικής της κυβέρνησης,

Στο σημείο υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποφεύγει να συνομιλήσει με τους εκπαιδευτικούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αποδοκιμασίες ήταν τόσο έντονες που ανάγκασαν τον πρωθυπουργό να διακόψει την ομιλία του.Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.