ΕΛΣΤΑΤ: ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ


Τα νέα, αναθεωρημένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το 2020, αποκαλύπτουν μία άβολη πραγματικότητα για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα τελευταία και πλέον παγιωμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, το πρώτο τρίμηνο του 2020 είχαμε τελικά ύφεση 0,5% και όχι αύξηση του ΑΕΠ κατά 0,6%.
Αποδεικνύεται δηλαδή ότι η κυβέρνηση χωρίς προφανή λόγο, είχε γυρίσει την οικονομία σε ύφεση από το πρώτο τρίμηνο του 2020, πριν δηλαδή επιβληθούν τα μέτρα οριζόντιας απαγορεύσεις στην οικονομική δραστηριότητα.Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.