Λάρισα.Νεκρή βρέθηκε σε στέγη διπλανού σπιτιού αγνοούμενη συνταξιούχος δασκάλα.


 

Αγνοούμενη στη Λάρισα βρέθηκε νεκρή σε σκεπή σπιτιού δίπλα από το σπίτι της. Πώς εντοπίστηκε.
Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης μία 76χρονη συνταξιούχος δασκάλα στη Λάρισα.
Η γυναίκα αγνοείτο τις τελευταίες 26 ημέρες και το απόγευμα του Σαββάτου, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», βρέθηκε νεκρή σε σκεπή διώροφης κατοικίας, ακριβώς δίπλα από το σπίτι της.
Λόγω της ζέστης προκλήθηκε δυσοσμία στην περιοχή, με αποτέλεσμα κάτοικος να το αντιληφθεί και να αρχίσει να αναζητάει τον λόγο. Έτσι ανέβηκε στη σκεπή και βρήκε το πτώμα της γυναίκας. 

Για τον απεγκλωβισμό της χρειάστηκε παρέμβαση πυροσβεστών της ΕΜΑΚ, καθώς είχε σφηνώσει στην άκρη της σκεπής.
Η 76χρονη είχε φύγει από τι σπίτι της νωρίς το πρωί της 1ης Ιουνίου, φορώντας πιτζάμες και λόγω του ότι έπασχε από άνοια, η οικογένειά της δήλωσε την εξαφάνισή της.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η ασθένεια ίσως να είναι ο λόγος που η γυναίκα μπέρδεψε την είσοδο του σπιτιού της με την είσοδο του διπλανού σπιτιού και αφού ανέβηκε στον δεύτερο όροφο μετέβη στην σκεπή και τελικά εγκλωβίστηκε σε μία άκρη.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.