Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στην Ελασσώνα ...

 


Ο σεισμός ήταν 4,5 Ρίχτερ και "ξύπνησε" στους κατοίκους της Ελασσόνας άσχημες αναμνήσεις από τον Εγκέλαδο του Μάρτη.

Σεισμός μεγέθους, 4,5 Ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα στην Ελασσόνα ξυπνώντας άσχημες αναμνήσεις από τον “Εγκέλαδο” των 6,3 Ρίχτερ στις 3 Μαρτίου 2021 που προκάλεσε το θάνατο ενός ατόμου,τρεις ελαφρούς τραυματισμούς και σοβαρές ζημιές σε σχολείο, δύο εκκλησίες και πολλές κατοικίες της ευρύτερης περιοχής.
Το εστιακό βάθος του σημερινού σεισμού που σημειώθηκε λίγο πριν τις 16.00 μ.μ. βρέθηκε στα 10,9 χλμ και το επίκεντρο εντοπίστηκε 14 χλμ νοτιοδυτικά της Ελάσσονας.



Ο σεισμός έγινε αισθητός σε Τρίκαλα, Λάρισα,  Βόλος και Λαμία.

Οι μετασεισμοί είναι συχνό φαινόμενο σε αυτές τις περιπτώσεις και μπορεί να διαρκέσουν αρκετούς μήνες μετά την πρώτη ισχυρότερη δόνηση.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.