ΤΙ ΆΛΛΟ ''ΠΡΑΣΙΝΟ'' ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΎΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ!



Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΠΩΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΓΑ ΞΥΓΚΙ. ΕΔΩ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!

Το συμπλήρωμα της ελβετο-βρετανικής startup Mootral, μπορεί να μειώσει την εκπομπή μεθανίου σε ποσοστό 30% κατά μέσο όρο, σύμφωνα με τους παρασκευαστές του, οι οποίοι υποστηρίζουν πως εάν όλες οι αγελάδες του κόσμου το κατανάλωναν, η μείωση των εκπομπών θα ισοδυναμούσε με την απόσυρση πάνω από 300 εκατομμυρίων αυτοκινήτων από τους ευρωπαϊκούς δρόμους.

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΑΝ  ΟΙ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΠΕΡΔΟΝΤΑΙ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!!!!

H εταιρεία όμως δεν περιορίστηκε στο συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής στη δραστηριότητά της. Σήμερα, μετατρέπει τη μείωση ρύπων σε πίστωση, που πωλείται σε εταιρείες που θέλουν να αντισταθμίσουν τις δικές τους εκπομπές αερίων. Τα έσοδα από την πώληση των πιστώσεων ρύπων επιστρέφουν στους κτηνοτρόφους. «Η πίστωση ρύπων είναι ένα σημαντικό κίνητρο για την υιοθέτηση τεχνολογιών που είναι φιλικές προς το κλίμα», επεσήμανε ο Τόμας Χάφνερ.

Οι ίδιοι ονομάζουν τη διαδικασία «CowCredits» και αυτά τα πιστωτικά ρύπων δεν είναι καθόλου φτηνά: Εκτιμάται πως στη σχετική αγορά διατίθενται προς περίπου 80 δολάρια έκαστο, με κάθε μονάδα να αντισταθμίζει έναν τόνο διοξειδίου του άνθρακα. Το Ecosystem Marketplace εκτιμά ότι η παγκόσμια εθελοντική αγορά αντισταθμίσεων άξιζε 320 εκατομμύρια δολάρια το 2019, διπλάσιο ποσό σε σύγκριση με δύο χρόνια νωρίτερα. Μάλιστα υπάρχουν εκτιμήσεις ότι θα μπορούσε να φτάσει τα 50 δισεκατομμύρια έως το 2030.

Μέχρι στιγμής η Mootral έχει «παράξει» πάνω από 300 CowCredits και στοχεύει στα 10.000 για την επόμενη χρονιά!
ΒΡΗΚΑΝ ΝΕΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ''ΠΡΟΙΟΝΤΑ'' ΚΑΙ ΔΙΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ....

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.