Όταν η έπαρση οδηγεί σε ομολογία

Πλέον δεν έχουν κανένα λόγο να κρύβονται και η έπαρση, τους οδηγεί σε ομολογία.
Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ουσιαστικά ομολόγησε πως πάλευαν χρόνια να ''πουλήσουν '' τη Μακεδονία στους Σκοπιανούς.
Το γερμανικό σχέδιο είναι σε εφαρμογή πολλά χρόνια...ίσως να μην τελείωσε μαζί με τον πόλεμο.
Στην Ελλάδα βρέθηκαν οι απόγονοι και όχι μόνο των τότε δοσίλογων που συνέχισαν το σχέδιο αρπάγης της Ελλάδος μιας και με τα όπλα δεν το κατάφεραν.
Δείτε από το  15'00 και μετά τις δηλώσεις της.



«Το παλέψαμε πάρα πολύ, το πάλεψε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκη, το παλέψαμε εμείς με τον Κώστα Καραμανλή, γιατί προσπαθήσαμε να βρούμε μία άκρη με τον Κρουέφσκι, αλλά ήταν αδύνατο να βρεθεί και προχωρήσαμε κρατώντας το θέμα ανοιχτό ώστε να υποχρεωθεί η Βόρεια Μακεδονία να έρθει σε μία συμφωνία», είπε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη. 
 «Κάνει λάθος ο ΣΥΡΙΖΑ διότι εμείς από την πρώτη στιγμή είχαμε πει σε όλους τους τόνους ότι άπαξ και αυτή η συμφωνία υπογραφεί και ψηφιστεί θα τιμηθεί από τη χώρα μας, όπως όλες οι διεθνείς συμφωνίες» είπε και κατέληξε: «Ας μην ψάχνουμε λοιπόν τις διαχωριστικές γραμμές εκεί που δεν υπάρχουν».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.