Ο ΝΟΜΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ

 Ο νόμος για τα εργασιακά που προωθεί ο υπουργός Κ,Χατζηδάκις  έχει εισαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής για συζήτηση και ψήφιση .Και πριν ακόμα την ψηφισή του κάποιοι εργοδότες θέλησαν να τον εφαρμόσουν στο έπακρον .

Μια εταιρεία σις Σέρρες ζήτησε απο υπαλλήλους της να δουλέψουν υπερωρίες επι δυο συνεχόμεμες μέρες.Αρκετοί αρνήθηκαν να συνδράμουν και  οι υπεύθυνοι τους εδωσαν να υπογράψουν ένα έγγραφο επίπληξης με το οποίο θα δήλωναν ότι θα  συμμορφώνονταν με τις απαιτήσεις της εταιρείας.

 Οι εργαζόμενοι απευθύνθηκαν σε δικηγόρο όπου ανέλαβε την υπόθεση τους,,και σκοπεύει το συγκεκριμένο περιστατικό να το προωθήσει ως και την Βουλή..


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.