Επίκειται συνάντηση Δένδια Λαβρόφ 24-25 Μαϊου..

 


Συνεχίζει τις διπλωματικές επαφές ο  ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας για την προώθηση των ελληνικών θέσεων.

 Ο υπουργός προγραμματίζει να επισκεφθεί στις 24 και 25 Μαϊου την Ρωσσίακαι θα έχει συνάντηση με τον Ρώσσο ομόλογό του
Σεργκέι Λαβρόφ με σκοπό την προώθηση των ελληνικών θέσεων αλλά πιο βαθειά την αναθέρμανση των ελληνορωσσικών σχέσεων που το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν παγώσει εξαιτίας της ανακόλουθης πολιτικής Μητσοτάκη..

Η συνάντηση τους θα πραγματοποιηθεί στη πόλη Σότσι, Επίσης πολύ σημαντικό είναι το ταξίδι του γιατί θα επισκεφθεί πόλεις που έχουν έντονο ελληνικό στοιχείο και η παρουσία των Ελλήνων ομογενών έχει βαρύνουσα σημασία στην προσπάθεια της ελληνικής πλευράς απο όλες τις απόψεις.Πρόκειται για τις πόλεις Ανάπα, και Γελεντζίκ.

Περιμένεται επίσημη ανακοίνωση απο το Υπουργείο Εξωτερικών για το ακριβές πρόγραμμα του υπουργού

Η πρώτη επίσκεψη του Δένδια στη Μόσχα είχε γίνει το 2019 και ακολούθησε το 2020 η ανταποδοτική επίσκεψη του Σεργκέι Λαβρόφ στην Αθήνα.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.