Εταιρείες πετρελαιοειδών απομακρύνουν τις δραστηριότητες τους απο την Χάϊφα και το Ισραήλ.

 

 


Εταιρείες που παραδίδουν αργό πετρέλαιο στο Ισραήλ ζητούν να απομακρυνθούν απο το Ashkelon στο λιμάνι της Χάιφα συμφωνα με ναυτιλιακές πηγές ! Ηδη η Chevron ανέστειλε τις εργασίες της εκεί,  ανακοίνωσε ότι έκλεισε προσωρινά την πλατφόρμα του που βρίσκεται στο πεδίο φυσικού αερίου Tamar, περίπου 25 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη Ashdod, σύμφωνα με τις οδηγίες του Ισραηλινού Υπουργείου Ενέργειας, λόγω του κινδύνου επιθέσεων πυραύλων από Παλαιστινιακές ομάδες


Οι πηγές ανέφεραν ότι τα δεξαμενόπλοια που ζητούσαν να αλλάξουν λιμένες μεταφέρουν πετρέλαιο από τη Μαύρη Θάλασσα.

 Την Τρίτη, μια βιομηχανική περιοχή κοντά στο Ashkelon χτυπήθηκε από έναν πύραυλο από τη Γάζα που έβλαψε μια δεξαμενή πετρελαίου που ανήκει στην ισραηλινή κρατική Petroleum & Infrastructures Ltd, η οποία διαχειρίζεται ένα δίκτυο αγωγών καυσίμων και είναι μέρος του στρατηγικής σημασίας αγωγού Eilat-Ashkelon.

Το Ισραήλ διαθέτει δύο διυλιστήρια. Το ένα διευθύνεται από το Paz Oil κοντά στο Ashkelon με χωρητικότητα 100.000 βαρέλια την ημέρα (bpd) και το άλλο από το Bazan Group κοντά στη Χάιφα με χωρητικότητα σχεδόν 200.000 bpd.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.