Τουρκικός όμιλος εξαγοράζει την ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ ΑΕ...

Η  άλλοτε κραταιά ταιρεία θαλασσινών  Γ. Καλλιμάνης Α.Ε. εξαγοράζεται απο την τουρκική εταιρεία Dardanel.Με αυτόν τον τρόπο η ελληνική εταιρεία προσπαθεί να εξοφλήσει τα τραπεζικά της χρέη


  Η Dardanel σκοπεύει να αγοράσει χρέος 62,3 εκατομμυρίων ευρώ της Καλλιμάνης σε τράπεζες, για 6 εκατομμύρια ευρώ και στη συνέχεια να υποβάλει αίτηση στα ελληνικά δικαστήρια για τη μεταφορά της εταιρείας σε αυτήν.

Με βάση τα στοιχεία
τα χρέη της ελληνικής εταιρείας είναι προς τις τράπεζες Alpha Bank, Cairo No.3 (Εurobank), Metexelixis (Quant), Πειραιώς, και ABC Factors. Οι συζητήσεις διεξάγονται αποκλειστικά από τη Dardanel και τα χρηματωπιστωτικά ιδρύματα.

H Dardanel  δραστηριοποιείται  όπως και η Καλλιμάνης στη συσκευασία ψαρικών

Να σημειωθεί ότι το κλείσιμο της συμφωνίας με την τουρκικών συμφερόντων εταιρεία βρίσκεται στην τελική ευθεία υπό τις ευλογίες των τραπεζών, καθώς το μόνο που εκκρεμεί είναι πλέον η έγκριση των αρμόδιων επιτροπών πιστοδοτήσεων των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.