Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: «Η Ένωση έχει αποκομίσει τεράστια οφέλη έχοντας την Ελλάδα στον πυρήνα της»


ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...
ΣΑΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΙΑΖΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΥΡΣΟΥΛΑΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΕ, Η ΕΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ .ΣΩΣΑΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΒΑΡΥ ΦΟΡΟ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ Η ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ Η ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ. ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ...ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΑΠΟΚΟΜΙΣΑΜΕ;

Για αμοιβαίο κέρδος από τη συμμετοχή της Ελλάδας στην ΕΕ έκανε λόγο η πρόεδρος της Κομισιόν με αφορμή τα 40 χρόνια από την είσοδο της Ελλάδας στην ΕΟΚ - «Η Ελλάδα διοργάνωσε μια διαδικασία εμβολιασμού που τη ζηλεύουν πολλές χώρες» παρατήρησε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
«Φέτος γιορτάζουμε δύο ιστορικά ορόσημα για το πνεύμα και την ταυτότητα της σύγχρονης Ελλάδας», υπογράμμισε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα της η προέδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

«Την 200η επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης και την 40η της ένταξης της στην ΕΕ», συμπλήρωσε.

«Διπλά συγχαρητήρια στην Ελλάδα Flag of Greece! Η Ένωσή μας επωφελείται από τη συμμετοχή της Flag of Greece στον πυρήνα της», επισημαίνει η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιν.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.