Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ. Αναδημοσίευση από 9/5/2020



Όλοι λίγο πολύ λέμε για να λέμε και δεν πράττουμε,ικανοποιούμε απλά το εγώ μας.
Το εγώ το ικανοποιούμε αλλά οι πράξεις μας δείχνουν άλλα...
Βολευόμαστε με το να λέμε μόνο, αυτό είναι η Ελλάς; Αυτό είναι το Έθνος μας;

 Φυσικά όχι. Αυτό ποτέ δεν θα μας κάνει έθνος και θα χαθεί και η Ελλάδα, γιατί απλά θα βρεθεί κάποιος να πει οτι ο Καποδίστριας ήταν δικτάτορας ...και ο Καραϊσκάκης μισογύνης....
Το  έθνος έχει ίδια ήθη ,ίδια έθιμα, ίδια λογική.
Να ξέρουμε οτι έχουμε μέχρι εκεί σύνορα και είναι δικά μας, να ξέρουμε τα όρια μας ακριβώς.

Αυτό μας λείπει. Με τα στατιστικά και τα περίπου έθνος δε γίνετε. 
Όταν ασχολούμαστε μόνο με το είδες τι έκανε αυτός ή τι είπε εκείνος και τρέχω να προλάβω δε γίνετε τίποτα.. Θα ασχοληθούμε με αυτά μετά, προέχει η Ελλάδα, η πατρίδα μας, το σπίτι μας ,η μάνα μας...

ΜΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΓΩ, Η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΟ ΑΡΑ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ,,,,ΟΧΙ ΔΑ ,,,ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ,,,,,ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝΕ ΣΚΟΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.

ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΡΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΟΤΕ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ!!!!


ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΚΑΛΟΡΕΑ ,,,,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ...


Για να σπείρουν την καταστροφή, μας λένε κοιτάξτε μην γίνουμε Ιταλία.


ΜΑ Η ΙΤΑΛΙΑ ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ  ,,ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ,,,,,


ΣΤΗΝ ΔΕ ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΟΓΩ ΜΑΓΙΟΡΚΑΣ ΚΛΠ ΕΚΕΙ ΜΕΡΗ , ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ,,,ΤΟΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
 ΠΕΡΥΣΙ  ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΤΟ  ΕΙΠΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ , ΕΙΧΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ,,,,,300 ΑΤΟΜΑ ΓΕΡΟΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ!!!

Ακούμε να λένε πως αν δεν παίρναμε μέτρα θα είχαμε πολλούς νεκρούς.


ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ;
ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΓΥΡΩ ΚΡΑΤΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ, ΑΠΛΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ,,,, ΕΙΧΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.
  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ;

Η ΠΙΝΔΟΣ, Η ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΟΡΟΣΗΜΟ, ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ, ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ!!!


ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ; ΠΟΛΛΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ ΑΛΛΑ Η ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ...
 Για να καταστραφούν οι χώρες του νότου . Γι αυτό ψήφισαν και το περιβαλλοντικό χθες.
Όλα θα περάσουν στη Γερμανία για να κάνουν επιχειρήσεις, ακόμα και στις περιοχές NATURA που έκλεψαν από τους ιδιοκτήτες και μετά τις έβαλαν στο ΤΑΙΠΕΔ.

ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΣΚΑΨΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ,,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΧΑΝΕ ΔΙΩΞΕΙ ,,ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ. ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ;

ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΙΟΣ, ΣΑΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ,  ΑΥΤΟΙ ΤΡΟΜΑΞΑΝ , ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑ ,,,,

Αρα χέστηκαν οτι τώρα θα χάσουν την καρέκλα, γιατί θα φανεί τι είχανε κάνει και το μάτι θα ήτανε μικρο, άσε που είναι στα ίδια κρούσματα θανάτων.

Έτσι λοιπόν έσπειραν τον φόβο. Έτσι είπε η Μέρκελ, φόβισε πρώτα και μετά κλείσε και μην φοβάσαι, θα βγάλουμε ομόλογο,  γιατί έβλεπαν οτι ο κόσμος θα έβλεπε πόσο γυμνούς μας είχανε αφήσει αυτοί οι ίδιοι ,,δεν θα την πάταγε ο κόσμος οτι φταίει ο Πολάκης.

 Έτσι για να μην μπουκώσει το σύστημα στα νοσοκομεία και πεθαίνει ο κόσμος στο δρόμο και φανεί τι είχανε κάνει ,,,,,και όλα θα διαλύσουν και θα χάσει και η Γερμανία το φαγητό ...ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΟΔΡΑ!!!!

 ΡΙΞΤΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΒΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΑ ΜΠΑΚΑΛΟΡΕΑ ,,,ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΚΛΙΒΑΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ...ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΙΑ ,,ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ,,

ΕΤΣΙ, ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΒΑΡΝΤ ,,,,ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΛΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΠΙΑΤΣΑΣ, ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ,,,,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ..

ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ,,
ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ???
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΑΒΑΡΝΤ ..ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΤΥΧΙΑ .. ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΤΕΡΑΣΤΕΙΟΙ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ....ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΓΓΥΟΤΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΣΩΖΕ ΠΑΛΙ ??

ΜΗΝ ΓΕΛΙΩΣΜΑΣΤΕ ,,,,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ...ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ????
ΠΟΙΑ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ??ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΦΕΥΓΙΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ, ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΑΠΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΙΑ, ΑΠΟ ΑΛΙΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ???

ΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΣΥΝΗ ??
ΜΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ,,,,

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ,,,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ  ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ???

ΝΑ ΛΕΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΗ ΡΟΗ ΑΠΟ ΤΟ '74 ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ,,ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ,,ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΥΒΕΡΝΟ ΤΟΥ ΧΑΒΑΡΤ...

ΣΗΜΑΤΩΡΟΣ


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.