Επανέναρξη των πληστειριασμών ,,,,Ήδη τρέχουν 500 πληστειριασμοί μεγάλων κτιρίων μέχρι τέλος του μήνα ..3000 εως τέλος του χρόνου

Περίπου 500 πλειστηριασμοί μεγάλων ακινήτων έχουν  προγραμματιστεί μέχρι το τέλος Μαΐου και 3.000 ως το τέλος του 2021
Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα των πλειστηριασμών έχουν προγραμματιστεί ως το τέλος του χρόνου 3.123, ενώ για τον Μάιο φτάνουν τους 500 και αφορούν κυρίως επαγγελματικά ή πολυτελή ακίνητα.

Οι περιπτώσεις οφειλετών που η περιουσία τους βγαίνει στο σφυρί είναι σύμφωνα με πληροροφίες «στρατηγικών κακοπληρωτών» που κατάφεραν να πετύχουν μια παράταση λόγω της γενικευμένης ασυλίας που επέβαλλε η πανδημία.

Η πρώτη κατοικία όσων επλήγησαν από τον κορονοϊό παραμένει προστατευμένη μέχρι και το τέλος Μαΐου. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, οι συγκεκριμένοι πλειστηριασμοί δεν πρόκειται να ξεκινήσουν πριν από τον Σεπτέμβριο.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.