Χανιά: Νεκρό βρέθηκε το 11χρονο κορίτσι που αγνοείτο

 

Χανιά: Νεκρό βρέθηκε το 11χρονο κορίτσι που αγνοείτο

Μετά από τεράστια κινητοποίηση, το κορίτσι βρέθηκε νεκρό στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στο ύψος της εκκλησίας που βρίσκεται εκεί.

 Tο 11χρονο κορίτσι έπεσε από μεγάλο ύψος στα βράχια, με τις έρευνες να οδηγούν ακόμα και στην πιθανότητα να πρόκειται για αυτοκτονία. Δεν επιβεβαιώνεται ακόμα κάτι τέτοιο όμως, αφού η έρευνα αναμένεται να συνεχιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μικρό κορίτσι βγήκε για περίπατο χθες Τρίτη στις 20.00 περίπου και δεν επέστρεψε στο σπίτι.

Η εξαφάνιση δηλώθηκε από τη μητέρα της στις Αρχές και αμέσως άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας «χτένισαν» όλη την περιοχή, μέχρι που βρήκαν το άψυχο σώμα του κοριτσιού στους Αγίους Αποστόλους.

Στην έρευνα επιχείρησαν δεκαπέντε διασώστες της Πυροσβεστικής στα Άπτερα, ενώ στο σημείο βρίσκονται άνδρες του Λιμενικού με περιπολικά.

Μάλιστα, είχε σηκωθεί και drone της Πυροσβεστικής για την ανεύρεση του μικρού κοριτσιού, ενώ είχε εκδοθεί και Amber Alert.
Πηγή: flashnews.gr

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.