Τουρκική navtex στην καρδιά του Αιγαίου



Με μία ακόμη NAVTEX η Τουρκία δείχνει  ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει στους σχεδιασμούς και τη συμπεριφορά της παρά την προσπάθεια της Αθήνας να δείξει πως κάτι άλλαξε.

Με μία NAVTEX πρόκληση δηλώνει ότι θα κάνει “άσκηση έρευνας διάσωσης” στην καρδιά του Αιγαίου! Περίπου εκεί που πριν μερικές ημέρες όπως είχε αποκαλύψει το Militaire.gr έκανε κανονική επιχείρηση μεταφοράς ασθενούς από φορτηγό πλοίο με σημαία Μάλτας! Ο καπετάνιος του πλοίου ζήτησε βοήθεια από τους Τούρκους κι όχι από τις ελληνικές αρχές. Η κυβέρνηση το αντιμετώπισε με τη γνωστή τακτική: το έβαλε κάτω από το χαλί για να μην ακουστεί πουθενά. Πόσα να κρύψουν όμως; Κάποια στιγμή δε θα κρύβονται άλλο...


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.