Η ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΕΙΔΙΚΏΝ ΣΥΝΕΔΡΙΆΖΕΙ ΕΚΤΆΚΤΩΣ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ , ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΛΟΙΑ
 Η επιτροπη ειδικών -λοιμοξιολόγων συνεδριάζει σημερα για να πάρει τις τελικές αποφάσεις σχετικά με το άνοιγμα των αθλητικών δραστηριοτήτων όπως τα γυμνασήρια, το άνοιγμα του τουρισμού καθως και για τις μετακινήσεις με πλοία

 Συνεδριάζει εκτάκτως αυτή την ώρα η Επιτροπή των ειδικών του υπουργείου Υγείας. Τα θέματα που θα συζητηθούν θα έχουν να κάνουν με το άνοιγμα των αθλητικών δραστηριοτήτων τον τουρισμό, και τα πρωτόκολλα για τα πλοία.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η ολομέλεια της Επιτροπής θα συζητήσει για το άνοιγμα των αθλητικών δραστηριοτήτων, τον τουρισμό, και τα πρωτόκολλα για τα πλοία.

Θα συζητηθεί επίσης το ενδεχόμενο κατάρτισης ενός οδικού χάρτη με βάση τον οποίο θα προγραμματιστεί η επαναλειτουργία των γυμναστήριων.

 Ενδεχομένως περισσόττερες πληροφορίες σημερα με τις ανακοινώσεις των ειδικών ζωντανα απο τους δέκτες μας\


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.